Middeleeuws Kampement

Eén keer per jaar is er Middeleeuws Kampement op Kasteel Radboud. Dit jaar is het extra speciaal; De Ridders van de IJssel komen het kasteel bezetten! Tijdens het Pinksterweekend, 9 en 10 juni, slaan ze hun kamp op waar je kan beleven hoe mensen in de middeleeuwen leefden. Je ziet hoe ze kookten en hoe ze dagelijkse gebruiksvoorwerpen maakten in traditionele ambachten. Maar ook hoe ze hun wapens onderhielden, wat de herkomst is van de banieren en hoe er werd gezongen en gedanst.

Je mag de bewoners van het kampement echt álles vragen wat jij wil weten over de middeleeuwen. Het kampement is geheel toegankelijk. Je mag overal kijken en wordt daarmee deelgenoot van het middeleeuwse leven.

Live shows
Wil je de échte ridders in actie zien? Om 11.00 uur en om 14.00 uur zijn er live shows! Verschillende middeleeuwse thema’s komen hierin naar voren, waaronder gevechten tussen ridders.

Het Middeleeuws Kampement is geschikt voor jong en oud. Voor iedereen is er wat te beleven. Het Kasteel Café van Kasteel Radboud is dan ook open, waar heerlijke koffie, gebak en lunch wordt geserveerd. Bij mooi weer kan je daar op het heerlijk zonnige terras met uitzicht over het IJsselmeer neerstrijken.

Dus kom in het Pinksterweekend, zondag 9 en maandag 10 juni, tussen 11.00 en 17.00 uur naar het Middeleeuws Kampement op Kasteel Radboud en beleef de magie van vervlogen tijden!

Koop vooraf je tickets met korting!
Prijzen voor Verkenners (t/m 30 april)*
Kinderen 5 t/m 12 jaar
€ 7,-
Normale ticket
€ 9,-

Prijzen voor Frontlinie (t/m 8 juni)*
Kinderen 5 t/m 12 jaar
€ 8,-
Normale ticket
€ 10,-

Prijzen aan de poort (9 & 10 juni)*
Kinderen 5 t/m 12 jaar
€ 9,-
Normale ticket
€ 11,-

*Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Museumkaart is niet geldig tijdens dit weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *