Halloween Herfstvakantie

De herfstvakantie staat in het teken van Halloween in Kasteel Radboud! Met een Uilenworkshop en vier knutselmiddagen met pompoenen uitsnijden in een Halloween versierd kasteel heb jij wat leuks te doen deze herfstvakantie van 19 t/m 27 oktober. Tijdens de herfstvakantie is Kasteel Radboud de hele week open.

Uilenworkshop
Woensdag 23 oktober geeft onze huisvalkenier Birdlive om 14.00 uur zijn populaire Uilenworkshop in de Ridderzaal! Kinderen (vanaf 6 jaar), ouders en andere geïnteresseerden zijn allemaal van harte welkom. Onder deskundige begeleiding kom je in contact met de uilen en leer je van alles over deze prachtige vogels! De workshop duurt tot ongeveer 16.00 uur. Kaartjes kosten € 5,- voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Vanaf 13 jaar kost een kaartje € 8,-. Bij het bezoeken van de Uilenworkshop zit het museumbezoek inbegrepen. Je kan voor en na de workshop dus nog het hele kasteel verkennen. Er zijn nog enkele plekken aan de kassa verkrijgbaar.

De museumkaart is bij de Uilenworkshop geldig bij kaartverkoop aan de deur. Let op! Het kan uitverkocht raken.

Knutselmiddagen
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan je komen knutselen met Halloween thema. We gaan weer pompoenen uitsnijden! Voor degene die dat niet wil of kan zijn er ook andere leuke Halloweenknutsels te maken. Je kan op deze knutseldagen tussen 12.00 en 16.00 uur komen knutselen voor € 5,- per kind (t/m 12 jaar). Je kan dan ook meteen het hele kasteel bekijken, want ook hierbij is museumbezoek bij de prijs inbegrepen. Kinderen met een Museumkaart en kinderen t/m 4 jaar betalen € 2,- voor het knutselen.

We zien je graag deze herfstvakantie in Kasteel Radboud. Tot griezels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *