Agenda

Open Dag Trouwlocatie Kasteel Radboud

Kom zaterdag 26 januari 2019 naar de Open Dag Trouwlocatie op Kasteel Radboud. De sfeervolle Ridderzaal is deze dag helemaal in trouwstijl. Er is deze dag gelegenheid om al je vragen te stellen, rustig even rond te kijken en je te laten inspireren op gebied van muziek, fotografie, catering, bloemen en bruidskleding.

Kasteel Radboud is deze dag onderdeel van de Open Toptrouwlocatie Route. Meld je hier vooraf aan of loop op de dag zelf gewoon gezellig binnen.

Tijd
11.00 – 16.00 uur

Kaas- en wijnproeverij met live muziek

Samen met vrienden genieten van 4 rondes verschillende kazen met bij passende wijn/port/bier? Kom dan vrijdagavond 25 januari 2019 (uitverkocht) en/of zaterdagavond 23 februari 2019 naar de Kaas- en Wijnproeverij!

Een gezellige avond op het kasteel. Emma vertelt wat over de wijnen en Ingrid geeft uitleg over de kazen. Daarbij komt er een muzikant die de avond voorziet van achtergrond muziek!

Reserveer uw tafel

Prijs
€ 24,50 per persoon

Aanvang
19.30 uur

Kinderconcert Peter en de Wolf

Kom zondag 10 februari 2019 naar het kinderconcert Peter en de Wolf. Muzikanten van Muziekschool West-Friesland Stede-Broec voeren een verkorte muzikale versie van het sprookje op. Na het concert kunnen zowel kinderen als volwassenen enkele instrumenten uitproberen. Het muziekstuk wordt opgeluisterd met projecties van het sprookje. Voor en na het concert kunnen kinderen maskers maken van de verschillende personages uit het sprookje.

Reserveer kaarten

Aanvang
Kinderconcert 13.30 – 14.30 uur
Maskers maken 12.00 – 16.00 uur

Entree
Kinderen t/m 12 jaar € 4,50 bij vooraf reserveren / € 5,- aan de deur
Normale entree € 6,50 bij vooraf reserveren / € 7,50 aan de deur

Expositie Gea Wolfslag

Zondag 10 februari 2019 viert Medemblikse kunstenares Gea Wolfslag haar 50e verjaardag met een expositie over haar werken tot nu toe in Kasteel Radboud!

Bekijk de werken die ze heeft gemaakt op de kunstacademie, tijdens cursussen, voor theatervoorstellingen of zomaar. Je kunt de werken kopen en geven wat jij het waard vindt.

Tijd
14.00 – 17.30 uur

Genuttigde consumpties zijn voor eigen rekening.

Theatervoorstelling Ridder Jacoba

De stalknechten Coenraad en Manshooft vertellen haar verhaal; over hoe ze voor haar dorpen zorgt, over hoe goed ze dat kan, en over de belangrijke brieven die ze krijgt…

Maar… lezen en schrijven, dat kan Jacoba helemaal niet. Gelukkig helpt haar oom haar. Maar leest hij wel eerlijk voor? Jacoba moet dus nóg stoerder worden dan ze al is. Een spannend verhaal over vals spelen, volhouden en jezelf zijn. Met sleutels, paarden en één ridder. De laatste.

Reserveer je tickets alvast online

Aanvang
17 februari 2019
14.00 uur

Prijs
€ 5,- per persoon
Adviesleeftijd vanaf 6 jaar

Ridder Jacoba is de derde muziektheatervoorstelling van Laboman Producties

Script/regie: Janna de Lathouder
Muziek/liedteksten: Martijn Bos
Spel: Sander Huisman en Martijn Bos
Foto: Jauwk Ras

Haak High Tea

Kom zondag 3 maart 2019 een tof haakwerkje maken, terwijl je geniet van allerlei lekkere traktaties met een potje thee erbij.

Speciaal voor deze gelegenheid zette Anouk (Haakvrouw) handige garenmandjes in elkaar. Bij de Haak High Tea is een haakpakket om dit mandje te maken inbegrepen (garen & patroon). Je kunt kiezen uit twee kleurencombinaties. Een haaknaald (7 mm) is eventueel los verkrijgbaar, maar mag je ook zelf meenemen.

Reserveer hier je plek

Tijd
13.00 – 15.00 uur

Kosten
€ 29,95 p.p. inclusief hartige en zoete hapjes, onbeperkt thee én al het materiaal om het Haakvrouw Garenmandje te maken.