Agenda

Muziekschool Kerstconcert

Kom zondag 16 december genieten van het jaarlijkse kerstconcert van Muziekschool Oostelijk West-Friesland en Stede Broec. Ook dit jaar hebben de muzikanten weer een prachtig kerstconcert ingestudeerd wat ze in de Ridderzaal van Kasteel Radboud ten gehore brengen.

Reserveer nu uw toegangskaarten of koop uw kaarten aan de deur.

Aanvang
11.00 uur

Toegangsprijs € 5,00
Basisschoolleerlingen € 2,50

Wintervertelling in kerstsferen door Zandkunstenaar & Full House a capella

UITVERKOCHT

Kom 23 december 2018 genieten van de prachtige kunsten van zandverhalenvertellers Zandstorm, begeleid door a capella groep Full House. De zandkunstenaar brengt en beeld op prachtige wijze een wintervertelling in kerstsferen uit.

Aanvang
16.00 uur

Duur
+/- 50 minuten

Toegangsprijs
Normaal € 8,-
Kinderen t/m 12 jaar € 6,-

 

Kerstconcert: A Celtic & Colorful Christmas

Kom deze kerst genieten van het fonkelende programma “A Colourful Christmas”. Op 26 december 2018 strijkt Merain neer in de Ridderzaal van Kasteel Radboud met een schatkist aan internationale kerstmuziek met Ierse, Engelse, Franse, Duitse en Zuid-Amerikaanse kerstliederen in fantasierijke arrangementen. Een nostalgisch en warm kerstconcert met vrolijkheid én mystiek, maar bovenal de ouderwets gezellige kerstsfeer. Liederen als Stille Nacht, Noël Nouvelet en Burrito sabanero en prachtige instrumentale stukken wisselen elkaar af.

Koop nu uw kaarten

Aanvang: 14.00 uur

Normaal: €17,50
Kinderen t/m 15 jr: € 12,50

Meer informatie over Merain

Uilenworkshop met valkenier Birdlive

Tijdens de uilenworkshop op 27 december en 3 januari komen de kinderen onder de deskundige begeleiding van de valkenier in direct contact met de uilen uit hun eigen omgeving. Ook leren zij over de bijzonderheden en de levenswijze van deze mooie vogels. Valkenier Martin legt beeldend en meeslepend uit, met de nodige humor. Kortom: een aanrader! De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 14:00 uur.

De kosten voor deze workshop bedragen € 10,- per kind, aanmelden kan via een e-mail aan paulette@kasteelradboud.nl. Vermeldt daarin de volledige naam en leeftijd van uw kind inclusief de datum van de workshop. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Haak High Tea

Kom zondag 20 januari 2019 een tof haakwerkje maken, terwijl je geniet van allerlei lekkere traktaties met een potje thee erbij.

Speciaal voor deze gelegenheid zette Anouk (Haakvrouw) handige garenmandjes in elkaar. Bij de Haak High Tea is een haakpakket om dit mandje te maken inbegrepen (garen & patroon). Je kunt kiezen uit twee kleurencombinaties. Een haaknaald (7 mm) is eventueel los verkrijgbaar, maar mag je ook zelf meenemen.

Reserveer hier je plek

Tijd
13.00 – 15.00 uur

Kosten
€ 29,95 p.p. inclusief hartige en zoete hapjes, onbeperkt thee én al het materiaal om het Haakvrouw Garenmandje te maken.

De Haak High Tea is een mooie cadeautip voor kerst!

Kaas- en wijnproeverij met live muziek

Samen met vrienden genieten van 4 rondes verschillende kazen met bij passende wijn/port/bier? Kom dan vrijdagavond 25 januari 2019 naar de Kaas- en Wijnproeverij!

Een gezellige avond op het kasteel. Emma vertelt wat over de wijnen en Ingrid geeft uitleg over de kazen. Daarbij komt er een muzikant die de avond voorziet van achtergrond muziek!

Reserveer uw tafel

Prijs
€ 24,50 per persoon

Aanvang
19.30 uur

Theatervoorstelling Ridder Jacoba

De stalknechten Coenraad en Manshooft vertellen haar verhaal; over hoe ze voor haar dorpen zorgt, over hoe goed ze dat kan, en over de belangrijke brieven die ze krijgt…

Maar… lezen en schrijven, dat kan Jacoba helemaal niet. Gelukkig helpt haar oom haar. Maar leest hij wel eerlijk voor? Jacoba moet dus nóg stoerder worden dan ze al is. Een spannend verhaal over vals spelen, volhouden en jezelf zijn. Met sleutels, paarden en één ridder. De laatste.

Reserveer je tickets alvast online

Aanvang
17 februari 2019
14.00 uur

Prijs
€ 5,- per persoon
Adviesleeftijd vanaf 6 jaar

Ridder Jacoba is de derde muziektheatervoorstelling van Laboman Producties

Script/regie: Janna de Lathouder
Muziek/liedteksten: Martijn Bos
Spel: Sander Huisman en Martijn Bos
Foto: Jauwk Ras