Nieuws

Zomer op kasteel Radboud!


Tijdens de gehele zomervakantie (alle regio’s)  vindt u elke woensdag onze valkenier Birdlive op het kasteel, met een zeer afwisselend programma. Op het kasteelplein kunt u vanaf ongeveer 14.00 uur de prachtige roofvogels bewonderen die daar aanwezig zijn, en krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen aan het team van valkeniers. Bij slecht weer wordt er binnen gevlogen met de uilen, dan ligt de aanvangstijd rond 14 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij de kassa.

In het programma komen – afhankelijk van de weersomstandigheden -  afwisselend uilen en roofvogels aan bod, die elk hun eigen benadering hebben. Bij slecht weer gaan we naar binnen met de uilen, bij mooi weer zijn de vele prachtige roofvogels op het kasteelplein te zien. Birdlive heeft een grote variatie aan vogels, waarvan de prachtige zeearend misschien wel het hoogtepunt vormt. Of is het toch de prachtige kleine Amerikaanse torenvalk? U mag het zeggen!

Komt u op een andere dag? Ook dan bieden we veel vermaak: u vindt tijdens de gehele zomervakantie Oud-Hollandsche Spellen op het kasteelplein. U kunt hoepelen, steltlopen of bijvoorbeeld het aloude Koningsspel doen met het hele gezin. Voor de kinderen is er binnen een spannende speurtocht waarmee de code van onze schatkist gekraakt kan worden.


Vorige pagina: Nieuws