Wij zijn open!

VANAF DEZE WEEK (16 JULI) ZIJN WIJ 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND DE HELE VAKANTIE LANG! ELKE WOENSDAG IS DE VALKENIER OP ONS KASTEELPLEIN TUSSEN 13.00 EN 16.00.

Kasteel Radboud is open met een nieuwe speurtocht voor de kinderen, nieuwe inrichting en een gezellig kasteel café waar je altijd terecht kan voor een kopje koffie/thee, taart of lunch.

De collectie is nog niet compleet, we bouwen langzaam op tot een complete nieuwe collectie. Op dit moment is de zolder ingericht met teasers geplaatst in een bijzondere opstelling. Op de nieuwe zolder staat een collectie van foto’s van de verbouwing. Met de audio tour kom je alles te weten over wat Floris en Beatrijs deden in het kasteel en wilt u nog meer weten van het kasteel vraag dan naar de mogelijkheden om een gids de rondleiding te laten verzorgen!

Entree prijzen:

€7,- voor volwassenen en kinderen €4,50

MJK houders hebben gratis entree. Komt u met een groep? neem dan even contact met ons op voor de groepskorting!

De openingstijden zijn:
woensdag tot en met zondag
10.00-17.00*

In de zomervakantie 16/7 tm 2/9 zijn wij 7 dagen geopend!*

*wanneer er een huwelijk wordt voltrokken, scholen het kasteel bezoeken of andere bijzonderheden zijn kunnen de openingstijden aangepast worden. Wilt u zeker zijn dat het kasteel open is? Belt u ons dan even voordat u komt!

Heeft u vragen of wilt u een huwelijk, feest of partij bespreken? Mail dan met info@kasteelradboud.nl of bel 0227-541960